familie

Europarlamentarul Maria Grapini: „E ziua în care TOȚI trebuie să fim uniți pentru Camelia Smicală!”

Europarlamentarul Maria Grapini a transmis, miercuri, 20 noiembrie, de la Bruxelles, un mesaj ferm în cazul dramatic al medicului român, Camelia Smicală, chiar de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului.

Maria Grapini a intervenit, în mod repetat de-a lungul timpului în favoarea copiilor Smicală, solicitând mediere și rezolvarea pe căi diplomatice a acestui caz care a făcut înconjurul lumii. Maria Grapini le-a scris oficialilor României și celor finlandezi: ambasadorului României în Finlanda, Răzvan Rotundu, respectiv ministrului de Externe român, Bogdan Aurescu, informează biroul de presă al europarlamentarului.

În cea mai recentă scrisoare, transmisă ambasadorului României în Finlanda, în data de 7 noiembrie, Maria Grapini îi solicita acestuia o întâlnire de urgență, la Helsinki, la o dată pe care acesta să o fixeze, cu autoritatea care instituționalizează copiii din Finlanda și cu Ministerul Justiției finlandez. Maria Grapini și-a arătat disponibilitatea să meargă în capitala Finlandei, în momentul în care ambasadorul român fixează această mediere. Doar că acesta nu i-a răspuns nici până în acest moment, informează Romanian Global News.

Miercuri, de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, Maria Grapini a declarat:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„E ziua în care TOȚI trebuie să fim uniți pentru Camelia Smicală! E dureros și revoltător ceea ce se întâmplă cu un cetățean român, într-o țară prezentată drept model! Model… de ce? Mulțumesc oamenilor cu suflet care au înțeles că trebuie să transmitem un mesaj de unitate acestei familii greu încercate, în fapt disperate! M-au abordat numeroși români, în această perioadă, să-mi mulțumească pentru implicare, să-mi spună că sunt alături în această dramă inimaginabilă! Demersurile mele nu se opresc, nici astăzi, nici mâine, presiunile oficiale proprii sunt continue, Dumnezeu să ne ajute să putem elibera familia Cameliei Smicală din mâna unui sistem social imposibil de înțeles de către cei care au suflet, copii și iubire pură!”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button