familie

Av. Maria Bornea despre copiii Smicală: „Singura explicație plauzibilă este aceea că temnicerii primesc bani pentru întemnițarea copiilor, iar acest lucru este apărat și susținut de un stat eșuat”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Av. Maria Bornea despre cazul copiilor Smicală, prizonieri ai sistemului de protecție socială finlandez:

„Nu are importantă nimic, în afară de faptul că doi copii de 14 şi 13 ani, care vor la familia lor, sunt efectiv arestaţi fără nici o vină şi fără nici un drept, adică UE işi arestează copiii şi toată lumea tace şi se face că nu vede.

Este de neinteles pentru orice om normal. Singura explicatie plauzibilă este aceea că temnicerii primesc bani pentru întemnițarea copiilor, iar acest lucru este apărat şi sustinut de un stat eşuat.

Nimic altceva nu poate fi inteles şi acceptat. Discutiile despre cetătenie şi despre orice altceva provin de la temniceri şi sunt menite a găsi argumente în justificarea arestării copiilor şi de deturnare a atentiei de la fondul problemei, de la cruntul adevăr: acela că doi copii nevinovati care au familie aptă de a-i ingriji, sunt ţinuti în inchisoare impotriva vointei lor, a familiei lor şi a tuturor oamenilor normali din această lume.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

In afară de bani nu văd ce se câştigă din arestarea copiilor şi terorizarea voastră şi nu este admis ca UE să tolereze astfel de practici inumane şi complet nelegale.”

Sursa: Platforma ÎMPREUNĂ


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

4 Comments

    1. Da! Asa este , tizule! Comunistii si noii comunisti nu pot ”gresi”! Ei sunt infailibili si au mereu”dreptate”! Noua religie globalista nu se poate impune decat prin forta!

  1. La asemenea orori împotriva inocentei oare ce cuvinte pot sa am decât să pornească judecata divină împotriva celor vinovați !
    Haideți oameni buni sa ne punem în situația acestei mame ! Noi ce am face în locul ei ? Am căuta „o gura de aer ” și disperați am pune pe cei cu putere sa miște măcar un deget , sa pornească un protest uriaș împotriva acestor psihopati !

  2. Nu de pomana Anglia nu mai vrea sa apartina UE! Unde este mama lui Maria si Mihai?
    In aceasta noapte se produce divortul! Locuiesc de 30ani in Suedia si mi ar place sa corespondez cu Maria si Mihai, sunt mama a doi copii tot fata si baiat…… Ceva mai mari… Cu drag catalina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button