familie

Maria și Mihai Smicală nu au primit de la autoritățile finlandeze permisiunea de a fi alături de sora lor mai mare la ziua ei de naștere

Ar avea multe de povestit, dacă ar asculta-o cineva. A văzut lucruri și a trăit experiențe pe care niciun copil nu le merită. Cu toate astea, a intrat printre primii la un liceu de elită, iar în prezent își reprezintă școala. Va deveni medic, la fel ca mama și bunicul ei. Despre cât de frumoasă este, vorbesc fotografiile.

Andreea împlinește mâine 17 ani. A cerut celor de la serviciul social să i se permită măcar o scurtă întâlnire cu frații ei, dar nu a fost posibil! O excepție de felul ăsta nu ar servi procesului de înstrăinare la care sunt supuși frații ei mai mici, Maria și Mihai. Așa că la ziua ei vor fi prezenți doar colegii de clasă, iar ăștia mici o vor sărbători prin telepatie, de la distanță.

La mulți ani binecuvântați Andreea, cu toată dragostea!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursa: Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button