avortcriza de sarcină

Emoționant: Kanye West, despre cum el și Kim Kardashian au fost aproape să își avorteze fiica

de Redacția Stiripentruviata.ro

La primul miting de după declararea candidaturii la Președinția SUA, rapperul Kanye West a mărturisit faptul că el și soția sa, Kim Kardashian, au fost la un pas de a o avorta pe fiica lor cea mare, North. Ceea ce l-a determinat să o păstreze a fost un mesaj primit de la Dumnezeu, care l-a făcut să o sprijine pe soția sa să aleagă viața.

Kanye West a povestit cum și propriul său tată a presat-o pe mama sa să îl avorteze, dar ea a rezistat presiunilor.

„Mama mi-a salvat viața. Tata a vrut să mă avorteze”, a spus West. „Mama mi-a salvat viața. Nu ar fi existat niciun Kanye West, pentru că tatăl meu era prea ocupat.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După ce a împărtășit acestea, West a izbucnit în plâns, într-un moment foarte emoționant.

„Aproape mi-am ucis fiica!”, „Aproape mi-am ucis fiica!”

„[Kim Kardashian] m-a sunat plângând… mi-a spus: <<Sunt însărcinată>>… A spus că este însărcinată și timp de o lună, timp de două luni, timp de trei luni ne-am gândit să avortăm acest copil. La un moment dat, avea pastilele de avort în mână”, a continuat Kanye West. „Ecranul telefonului meu s-a făcut alb-negru și l-am auzit pe Dumnezeu spunându-mi <<Dacă nu asculți mesajul meu, nu voi mai asculta nici eu de tine>>. Am sunat-o pe Kim și mi-a spus <<Vom păstra acest copil>> Și eu i-am spus „Da, vom păstra acest copil>>.”

În timpul mitingului, West a discutat cu o femeie care a mărturisit că a făcut avort pentru că nu credea că își permite să îngrijească acel copil. Kanye le-a spus participanților la miting că își dorește să facă mai mult pentru a sprijini femeile în criză de sarcină și pentru a le ajuta să aleagă viața.

„Iisus iubește toți oamenii… și Dumnezeu vrea ca noi să creăm”, a spus el. „Nu am întâlnit niciodată pe cineva care să spună <<Am păstrat acest copil și a fost cel mai rău lucru>>.”

În SUA există câteva mii de centre de sprijin pentru femeile în criză de sarcină, cărora le-ar fi de mare folos în activitatea lor sprijinul pe care Kanye West dorește să îl ofere femeilor care se confruntă cu o sarcină neașteptată.

Sursa: CentrulAlexandra.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button