familieopinii

Emanuel Conțac, teolog: „Ce câștigă Putin prin clarificarea unei posibile ambiguități din Constituția României?”

de Emanuel Conțac, Facebook

Prieteni știutori de politică externă, explicați-mi și mie ce câștigă Putin prin clarificarea unei posibile ambiguități din Constituția României, ambiguitate care n-a fost o ambiguitate până în clipa în care Remus Cernea și trupeții lui progresiști au decis că ea ar putea fi o ambiguitate?

Ce câștigă laboratoarele Kremlinului prin clarificarea art. 48 și precizarea (implicită pentru artizanii constituției în forma ei originară) că mariajul are la bază uniunea dintre un bărbat și o femeie?

Este Putin vinovat că esența europenismului a ajuns să fie asociată în mod reflex cu maniera în care este definită căsătoria?

Te prostește un țăran să-i cumperi marfa (un chil de roșii, să zicem), dacă tu decizi că vrei să-ți faci o salată de roșii?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe opinii de Emanuel Conțac

O bucureșteană pe Facebook: Organizațiile pro-homosexualitate și pretins pro-europene par să fi făcut fix jocul forțelor pe care pretind că le combat (cele ale lui Putin)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button