familie

Mihai Smicală a intrat primul pe listă la un gimnaziu de elită din Finlanda

Camelia Smicală, medicul român ai cărui copii sunt deținuți în mod abuziv în sistemul de protecția copilului din Finlanda, a anunțat pe Facebook că băiatul a luat examenul și a intrat primul pe listă la un liceu de elită din această țară.

Cu toate acestea, ei tot în România s-ar întoarce, a mai scris mama băiatului:

Mihai a avut azi examen de admitere la același gimnaziu la care a fost și Andreea:cu accent pe limbile latine(învață latina, italiana și spaniola, în plus, fata de altele) . În Finlanda, la gimnaziile de elita se da admitere. Și pentru asta m-am luptat:adică sa îl lase la examen, plus învățat cu copilul pe whatssapp.
Mihai a intrat primul❤️❤️❤️❤️❤️❤️
PS. Da’ noi tot acasă vrem💞

Camelia Smicală pe Facebook

S-ar întoarce în România, pentru că în Finlanda nu sunt recunoscute drepturile copilului. Mihai avea dreptul de mult să aleagă dacă vrea să stea în altă parte decât în centrul de copii, dar acest drept i s-a refuzat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În prezent, mama nu are dreptul să îi vadă pe cei doi copii mai mult de 30 de ore pe săptămână, când aceștia sunt lăsați să vină acasă în weekend. În plus, statul i-a intentat româncei un nou proces pe motiv că pune poze cu copiii ei pe Facebook.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button