Marşul pentru Viaţă

VIDEO. Dr. Vasile Astărăstoae susține Marșul pentru Viață 2018 – „O lume pentru viață”: „Să susținem din nou și să dăm consistență conceptului de mamă”

Redăm mai jos extrase din mesajul adresat de dr. Vasile Astărăstoae românilor, pentru a participa la Marșul pentru Viață 2018 – „O lume pentru viață” :

Vă veți întreba: „De ce trebuie să participăm la acest eveniment?” și „De ce trebuie să fim împreună?”.

În aceste vremuri ale învrăjbirii noastre, în care suntem asaltați din toate părțile de mesaje negative, în care există o stare conflictuală și în care uităm ceea ce ne împlinește ca ființă umană, vine aceste mesaj pentru ceva care să ne unească.

Dacă avem liberul arbitru, dacă avem dreptul de a alege, să alegem să susținem demnitatea unei femei, să alegem să susținem din nou și să dăm consistență unui concept, conceptul de mamă, să alegem să fim vorbitori în numele celor care nu pot să vorbească, în numele copiilor care sunt împiedicați să se nască.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Să fim împreună. Și mesajul nostru este pentru, nu contra, pentru viață, nu contra vieții. Nu împotriva cuiva, ci pentru ceva.

Vă aștept pe 24 martie la Marșul pentru Viață!

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button