miracolul vieţii

Donează pentru o soție de militar care a ales viața copilului în locul tratamentului de cancer

Capture1

Ana Maria, o tânără de 25 de ani din București a ales să refuze tratamentul pentru cancer, ca să-i poată da naștere copilului cu care era însărcinată. Acesta, un băiețel sănătos, s-a născut în august 2014.

Dar cancerul a avansat mult în ultimul timp, iar acum medicii din România refuză să își asume riscul de a o opera.

Tumoarea, care i-a apărut prima dată la șold când avea 17 ani, a mai recidivat de două ori până acum, iar acum are 30 de centimetri în diametru, determinând-o pe proaspăta mamă să își injecteze morfină la fiecare șase ore.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Un reportaj impresionant a fost diguzat despre cazul ei la Antena 3.

Capture2

Singura șansă pentru ea este o intervenție chirurgicală realizată de o comisie de chirurgi de la o clinică privată din Germania. Costul operației și al tratamentelor ulterioare se ridică la aproximativ 60.000 de euro, iar camarazii soțului, care lucrează în armată, au lansat un apel umanitar de strângere de fonduri în acest scop.
Apelul impresionant al militarilor români a fost publicat pe website-ul Ligii Militarilor Profesioniști:

„Camarazi!
Împreună formăm o forță, împreună suntem puternici! Hai să ne unim și să ajutăm un camarad aflat la greu! Să punem mână de la mână, bănuț cu bănuț, și să încercăm să strângem această sumă de bani ce înseamnă VIAȚĂ.”

Pentru o mamă care a pus viața copilului mai presus de a ei, s-ar putea adăuga.
Numarul de cont pentru donații este:
RO48BPOS74401426659RON01
Banca BancPost
Titular: Morcov Iulian

Foto: Antena3


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button