avortfamiliesarcină

Director din top managementul facebook donează 1 milion de dolari pentru industria avortului

Sheryl Sandberg, directorul de operațiuni al Facebook, a donat suma de 1 milion de dolari pentru Planned Parenthood, liderul industriei de avorturi din SUA.

Sandberg și-a motivat gestul într-un articol apărut în HuffPost declarând că „este o periodă critică în care sunt în joc drepturile, alegerile și sănătatea de bază ale femeilor marginalizate, majoritatea de culoare.” Aceasta și-a exprimat speranța că Planned Parenthood „va riposta în tribunale, în Congres, în Camera Reprezentanțilorn și în stradă contra încălcării drepturilor femeilor la sănătate” și a lansat  apelul de „a face tot ceea ce se poate pentru protejarea femeilor”.

În opinia lui Sandberg femeile de culoare și cele sărace pot fi protejate prin „ajutorul” oferit de Planned Parenthood în a-și avorta copiii. „Dacă ești o femeie înstărită, te poți duce la New York (unde legea criminală permite avortul până în momentul sarcinii și infanticidul), dar aceasta este o opțiune pe care puține și-o pot permite. Vreau să mă asigur că femeile cu resurse financiare limitate au acces la astfel de servicii.”

Cu alte cuvinte, Sandberg dorește ca banii ei să fie folosiți de Planned Parenthood pentru activitatea de lobby în vederea impunerii pe tot teritoriul SUA a unor legi criminale similare celei adoptate în statul New York și în alte câteva state americane, care „să protejeze” femeile de culoare sau femei cu situații materiale precare prin oferirea posibilității de a avorta în orice moment al sarcinii, gratuit și cât mai aproape de casă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De ce oare nu s-a gândit Sandberg să salveze de exemplu 100 de femei defavorizate, împreună cu copiii lor nenăscuți, care din cauza dificultăților materiale cu care se confruntă iau în calcul opțiunea avortului.

Desigur că nu ne-am aștepta la așa ceva din partea corporatistei liberale de succes, care are deja o istorie în lupta pentru promovarea avortului.

Sanberg a donat în 2017 tot 1 milion de dolari către Planned Parenthood, după alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte, în vederea contracarării „legislației draconice”, așa cum a catalogat aceasta legile pro-viață promovate de noua administrație de la Casa Albă.

Având în vedere că este manager al unei corporații mondiale, Sandberg nu putea să se abțină de la promovarea ideilor sale la nivel global. Aceasta dorește ca Planned Parenthood să utilizeze banii pe care i-a donat și pentru a împiedica realegerea lui Donald Trump, care a interzis finanțarea de la bugetul federal a organizațiilor internaționale care promovează avortul ca „mijloc legitim de planificare familială”.

Astfel, sute de milioane de dolari nu au mai fost direcționate către organizațiile care „le învață” pe femeile defavorizate din întreaga lume „beneficiile avortului” ca mijloc de planificare familială și le provoacă sau facilitează întreruperile de sarcină.

Susținerea avortului este unul din criteriile de bază pentru opțiunile politice ale lui Sanberg, indiferent de candidat și funcția pentru care acesta candidează. Sandberg consideră că „a dona pentru susținerea avortului este cel mai bun mod de a se implica politic”.

Președintele și directorul executiv al Planned Parenthood, Leana Wen, i-a mulțumit lui Sanberg pentru substanțiala donație și a catalogat-o pe aceast „drept un model pentru femeile și fetele de pretutindeni”.

Având în vedere cele de mai sus, organizațiile și activiștii pro-viață nu trebuie să se mai mire când conturile de pe Facebook le sunt blocate atunci când postează conținut care condamnă avortul.

Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. A facut bani si a ajuns in posturi …pentru ca ..a invatat sa asculte de sisteme care au promovat-o ca este dispusa a face ce i se cere, neconditionat ..totul pentru firma beneficii – director de operatiuni inseamna ca face orice pentru dezvoltare, bani, clienti captivi .. si banii sai daca isi atinge targetul . Da are bani si pentru asta si-a dedicat timp si viata doar profesiei si s-a mentinut prin consumul de diverse stimulente farma .. Viata sa a fost intre doua sedinte, cluburi, sex pe apucate sau de oportunitate pentru un contract, in care copiii erau un „accident” nedorit ..neavand timp sau interes real …sau simturi materne sau al familei . Cariera pe primul loc . Apoi intrand in tagma unora cu bani ..ce urasc oamenii normali sau obisnuiti cu venituri mici sau alte probleme si doresc eradicarea saraciei cu oameni cu tot .. ..cred ei ..ca si cum ar scapa de …gandacii de bucatarie . Dar ei au bani azi ..si ca din acei saraci unii ajung in scoli si viitori clienti consumatori si platitori de confortul acestor angajati in societati de succes azi . Profesia ei se adreseaza oamenilor consumatori de aceste servicii.. Fara oameni si educatie minimala sa stie, a isi permite achizitia si utiliza un gadget si ea devine inutila. Si cum „intelectualii”..nu fac copii ca sa nu isi sifoneze cariera… sau doamnele se supun atator interventii „moderne” chirurgicale estetice sau hormonale de nu mai stiu ce sunt … dar sterile sigur … nu au real viitor. Fara oameni biologici naturali sanatosi de la conceptie si pe durata vietii ca indivizi si familii firesti , nu exista viata a speciei, natiei, poporului ..sau tarii..doar teritorii cu ceva alogeni ..experimentali cobai ..din omg-uri ( vaccinare, hrana, medicamente, droguri – toate moderne si intens promovate, dar antiumanitate si antinatural )..cu bani .. si cam atat. NOM este fara tari, popoare, natii, familii, oameni …doar unii stapanitori cred ei de teritorii …cu bani ..si ei cobai omg-urilor ..cu iluzia ca sunt stapanitori .. si isi permit . In marile temple ce au apartinut unor conducatori ce s-au crezut nemuritori ..s-au gasit bunuri si scheleti … care schelete studiate ..au demonstrat ca aveau grave afectiuni .. Sa nu uitam ca la „plecarea” unui Lama …dupa trei ani se cauta in jur concentric pe zeci de km …si este gasit ca fiul unor sarmani, al saselea ..al noulea… asa cum si alte genii ce au adus progresul civilizatiilor, inclusiv lideri celebrii ce au scris istorie ….s-au nascut .. din familii ce nu erau alfabetizati ..si au ajuns muncind, studiind… si le datoram multe din ceea ce stim azi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button