adopţie

Dep. Diana Tușa: „Felicitări Poliției Române, care și-a trimis un coleg dintr-o comună după un recidivist periculos și mascații după o fetiță de 8 ani!”

Diana Tușa, deputat în Parlamentul României, a publicat două reacții pe Facebook cu privire la răpirea Sorinei cu mascații și adopția ei forțată de către o familie din SUA:

„Văd că toată lumea e siderată de cazul din #Mehedinți, însă nimeni nu are curajul să pună punctul pe i: toți cei care astăzi au fost acolo NU mai au ce căuta în acele funcții! Din simplul motiv că NU AU DISCERNĂMÂNT! Altfel, cum ar putea fi explicată abordarea procurorului de caz și a liotei de polițiști și mascați, care au asistat impasibili, față de un copil în vârstă de doar 8 ani??? Iar lipsa de discernământ a unor persoane care ocupă astfel de funcții constituie un pericol public. (…)”

Ulterior, deputatul a revenit cu o nouă remarcă:

„…felicitari Politiei Romane, care si-a trimis un coleg dintr-o comuna dupa un recidivist periculos, si mascatii dupa o fetita de 8 ani ”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button