Uncategorized

Dep. Daniel Gheorghe: „Instituțiile de forță trebuie luate la întrebări pentru suspecta lor indulgență față de rețelele de mare infracționalitate corelată cu exces de zel la adresa oamenilor de rând”

Deputatul Daniel Gheorghe pe Facebook:

„Toleranța față de structurile de crimă organizată este cea mai mare vulnerabilitate, având efecte duble, atât la adresa siguranței cetățeanului cât și pentru securitatea națională în ansamblu.

Faptul că, în plin scandal generat de tragedia de la Caracal care a îngrozit o țară întreagă, guvernul PSD care se plângea mai tot timpul de așa numitul „stat paralel” ia o singură măsură administrativă concretă, aceea de a rectifica bugetul de stat luând bani de la sănătate, transporturi și învățământ (domenii sociale cu adevărat strategice și care nu se simt deloc bine în România de astăzi) și a crește cu acești bani alocările pentru structurile serviciilor secrete ne arată că parcă trăim într-un stat inspirat în același timp din Kafka, Hitchcock și Kusturica.

Nu, domnilor, instituțiile de forță din România trebuie luate foarte serios la întrebări de către Parlament, Guvern și Președinte pentru această suspectă indulgență pentru rețelele de mare infracționalitate corelată cu un exces de zel la adresa oamenilor de rând. Instituțiile de forță sunt înființate în slujba cetățeanului iar nicidecum pentru ele însele!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button