familie

De Ziua Copilului, copiii dintr-o parohie giurgiuveană le-au transmis un gând de iubire copiilor Cameliei Smicală

În Parohia Popești Manuc din cuprinsul Protopopiatul Bolintin, a avut loc vineri, 1 iunie 2018, întâlnirea cu tinerii din localitatea Săbăreni, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

După slujba Acatistului Sf. Stelian, copiii au fost invitați în curtea bisericii, la jocuri în aer liber, desene pe asfalt, jocul cu baloanele, competiții sportive, cântece, dansuri, confetti, pizza și dulciuri.

Scopul activităților organizate de Parohia Popești Manuc și grupul de voluntari „Din Suflet” din localitatea Săbăreni, a fost implicarea copiilor în viața Bisericii, dobândirea de cunoștințe religioase și de valori morale creștin-ortodoxe, dar și dezvoltarea comunității parohiale în spiritul acestor valori, prin responsabilizarea socială față de semeni.

De aceea, la sfârșit copiii au avut un mesaj pentru cei doi copii ai doamnei doctor Camelia Smicală, luați de autorități de lângă mama lor, acum doi ani, în Finlanda:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

MIHAI ȘI MARIA, VĂ IUBIM!

FOTO

Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button