Marxism cultural

De ce a fost închisă pagina de Facebook a Asociației „NEAMUNIT“

UPDATE: Pagina a fost reactivată după 24 de ore. Asociația NEAMUNIT promite că nu va tăcea în continuare.

ȘTIREA ORIGINALĂ. Ieri, pagina principala a Asociației „NEAMUNIT“ a fost închisă si toti cei 7 administratori blocați pentru o postare in care se cerea Parlamentului României să protejeze copiii de educația sexuală care promovează homo si transexualitatea in instituțiile de învățământ, inca din grădinițe si scoli primare.

Postarea a fost însoțită de poze cu copii la marșurile homosexuale găzduite in Bucuresti si in alte orașe din străinătate precum si declarațiile susținătorilor acestor preferințe sexuale care spuneau că nu este normal ca mama sa fie doar „fetița” si ca mama este denaturat si discriminator pentru cauza homosexuală.

(articolul continuă mai jos)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

(Pozele au fost preluate de pe paginile activiștilor lgbt existente in spațiul public)

Cenzura de tip neomarxist la care sunt supuse paginile si conturile Facebook este demnă de epoca marxist-leninistă.

Pe aceasta cale ne întărim convingerea că avem nevoie de protecția statului român si solicităm public REFERENDUM PENTRU FAMILIE!

Acest proces democratic trebuie sa aibă loc cât mai curand așa cum alte 3 milioane de români au cerut in mod expres.

Repudiem cenzura si dictatura acestei minorități sexuale care nu-si poate impune agenda prin forța băgând pumnul in gura majoritați covârșitoare care dorește Referendum optând pentru cuvântul FAMILIE ca fiind unul sacru.

De ajutorul Asociației Neamunit beneficiază de mai bine de 5 ani de zile persoane aflate in dificultate, dar si elevi sau studenți cu merite deosebite la invatatura, bătrâni sau persoane defavorizate fără a discrimina pe criterii etnice, religioase sau sexuale.

Închiderea paginii afectează in mod direct activitatea Asociației, aceasta având in prezent peste 36 de mii de urmăritori si prieteni care beneficiază direct sau indirect de sprijinul nostru.

Cu respect,

Asociația Neamunit
29.04.2018

Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button