homosexualitate

De ce a devenit virală pe internet povestea de dragoste a „Umbrelor” de la Britanicii au Talent

de Peter Baklinski, 17 aprilie 2013,


Juriul a fost fascinat. Publicul a fost captivat, stârnind un ropot de aplauze la finalul actului. Nu există nicio urmă de îndoială că Teatrul de umbre Attraction, care și-a reprezentat numarul la emisiunea Britanicii au Talent de săptămâna trecută, este cel mai bun în ceea ce face.

Dar ce a avut povestea din spatele numărului încât a putut atinge atâtea inimi? Este o poveste obișnuită, dar una care nu mai poate fi considerată de la sine înțeleasă. Un bărbat întâlnește o femeie. Se îndrăgostesc. Dansează. Se căsătoresc. Se sărută. Dragostea lor dă naștere unui copil. Apare o nouă comunitate frumoasă care primește cu bucurie și prețuiește noua ființă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Existența viitoare a acestei povești fundamentale dintre oameni este miza adevărată în războiul dus astăzi împotriva adevăratelor căsătorii.


Propaganda homosexuală face tot ce îi stă în putință pentru a convinge lumea că nu există nicio diferență reală între aranjamentele homosexuale și uniunea soților, între o femeie și un bărbat, care dă naștere unei noi vieți.


Dar ei uită ceva: oricât de mult ar încerca, propaganda homosexuală nu va putea niciodată să întreacă această poveste primordială a oamenilor.


Doi bărbați sau două femei pe care îi unește doar plăcerea sexuală nu pot crea niciodată o nouă viață. Nu pot forma niciodată acea frumoasă comuniune ce se naște odată cu venirea pe lume a unui copil zămislit din dragoste.


Această poveste a dragostei dintre un bărbat și o femeie, creatoare a unei vieți noi, poate aparține cu adevărat doar unei căsătorii reale.


Doar o căsătorie adevărată poate întrece vreodată aceasta poveste.


Și, la un anumit nivel, mai profund, această poveste le vorbește direct oamenilor, pentru că ei știu că bărbatul și femeia sunt făcuți unul pentru altul. Ei percep cumva, în adâncul ființei lor, faptul că un copil ar trebui să fie fructul dragostei dintre o femeie și un bărbat care și-au luat un angajament unul față de celălalt, în fața Lui Dumnezeu și a țării. Nu aș fi surprins dacă aș descoperi că, de fapt, în adâncul lui, fiecare își dorește, de fapt, ca o poveste ca acesta să devină propria lui poveste. Cu toții ne dorim să iubim și să fim iubiți, să descoperim dragostea și să creăm propria noastră poveste. Cu toții ne dorim ca dragostea noastră să fie frumoasă și desăvârșită prin nașterea de prunci.


Aceasta poveste a devenit virală pe internet deoarece prin ea ni se descoperă prototipul poveștii de dragoste pe care fiecare inimă a fost menită să o aibă scrisă în ea.


Spun „Bravo!” Teatrului de umbre Attraction pentru crearea, probabil fără voie, a unei frumoase mărturii despre dragoste, căsătorie și familie. În timp ce scriu acestea, videoclipul  ce există pe YouTube a adunat mai mult de 4.500.000 de vizualizări.


Și spun slavă Domnului pentru povestea de dragoste primordială dintre un bărbat și o femeie care reușește încă să impresioneze încă atât de mulți oameni.


Traducere de Ana-Laura Mihăilă pentru vremurivechisinoi.blogspot.com

Sursă: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button