viaţa de familie

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au adoptat o fetiță

Foto: Dorin Costanda

Cântăreața Dana Nălbaru și actorul Dragoș Bucur au înfiat de curând o fetiță. Familia a participat în formație completă la premiera filmului Hawaii, în care joacă Dragoș Bucur.

Cei doi artiști au aflat despre povestea fetiței pe care au adoptat-o din emisiunea „Visuri la Cheie”, pe care Dragoș Bucur o prezintă la PRO TV. Astfel, s-au hotărât să-și împlinească visul mai vechi de a adopta un copil. Cântăreața a confirmat pe profilul personal de Facebook faptul că cei doi au adoptat fetița:

Da, e adevărat că am adoptat o fetiță. Ne bucurăm de ceva timp de acest lucru, nu vrem să vorbim prea mult despre el. Ce nu e adevărat în știre e că acest lucru s-a întâmplat în urma emisiunii pe care Dragoș o prezintă. N-are nicio legătură. Ne doream de mai demult și am parcurs toți pașii legali. Și să știți că e minunată.

Cei doi mai au o fetiță, pe Sophia, de 11 ani, și un băiețel, pe nume Kadri, de doi ani. Familia se pregătește de o megavacanță de 3-4 săptămâni după ce actorul va termina de filmat o emisiune ralizată pentru două televiziuni europene.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și Replica Danei Nălbaru la remarca malițioasă a unei femei care îi spune că nu se mai îngrijește ca să arate bine

Surse: IoanaCuzino.net, Facebook

Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button