viaţa de familie

Parodie plină de umor: „Douăsprezece zile de Crăciun” în stilul unei familii pro-viață

11

de Dustin Siggins, 5 februarie 2014

Familia Johnson numără 11 mebri. Mama, tata și nouă copii. Dar nu sunt catolici sau mormoni și niciunii dintre copii nu sunt gemeni.

Într-o parodie plină de umor, membrii familiei Johnson au creat propria lor versiune a faimosului cântec „Twelve Days of Christman” (Douăsprezece zile de Crăciun), folosind întrebări și afirmații auzite adesea despre familia lor mare: „Cum de vă permiteți?”, „Sunteți catolici?”, „Veți mai face și alții?”, „Sunt toți ai voștri?” etc.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013Înregistrarea video a devenit virală de atunci, cu mai mult de 50.000 de share-uri pe Facebook.

Se dovedește că familia Johnston nu este accidental o familie mare. Conform spuselor lui Patrick Johnston, medic și fondator al Asociației Medicilor Pro-viață (APLP), el și soția sa Elisabeth s-au angajat „să aibă atâția copii câți le va da Dumnezeu”.

Johnston mi-a mai spus că este directorul organizației Parenthood Ohio și face parte din comitetul de conducere al Parenthood USA. El a creat APLP „pentru a se face o diferențiere între medicii care efectuează sau susțin avorturile și cei pro-viață”, dar și pentru a crea o bază de date pentru cei care doresc să lase nevoile medicale ale lor și ale familiilor pe mâna unor medici pro-viață. Asociația are o listă verificată cu medici pro-viață pe site-ul său.

Cel mai mic copil al familiei Johnston are cinci luni, iar cel mai mare are 15 ani. Familia aparține New Beginning (Noul început), o biserică non-confesională din Warsaw, Ohio.

Johnston spune cu mândrie că au fost abstinenți până la casătorie, așteptând trei ani de când s-au cunoscut până în ziua căsătoriei pentru primul sărut. În timp ce Johnston nu era virgin înainte de căsătorie, Elisabeth era, a spus el.

Primul lor copil s-a născut la 9 luni si 3 zile după nuntă. „Au fost mulți oameni care se uitau la calendar”, a spus Johnston. Din nefericire, 4 din cele 13 sarcini au fost pierdute, ceea ce înseamnă că familia are „4 copii în Rai”.

Johnston și cele două fiice mai mari urmează să meargă în mahalalele din India pentru a propăvădui învățăturile Evangheliei și a cânta, iar Johnston va vorbi, de asemenea, medicilor pe teme de etică medicală.

„În India, medicii creștini sunt în întuneric în ceea ce privește etica vieții”, declară Johnston. El va vorbi despre respectarea dreptului la viață și crede că în parte problema din India se datorează modului în care sistemul castelor de aici crează inegalitate în ceea ce privește valoarea vieții, chiar și în comunitățile creștine.

Aceasta va fi cea de a treia misiune a familiei sale. Anterior au mai vizitat Mexicul și încă o dată India.

Johnston este, de asemenea, autorul mai multor cărți și lucrează împreună cu Elizabeth la promovarea școlarizării la domiciliu.

 

Sursă: LifeSiteNews

Traducere: Alexandra Maria Vieru

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button