familie

Dana Buzăianu: „Cu ce îi afectează pe copiii noștri căsătoriile gay și ce se mai întâmplă în lume?”

„Păi, de exemplu, fiica de 13-14 ani se uită pe acest site cu haine (inclusiv pentru copii mici) și le vede pe aceste doamne în această ipostază “tandră”. Desigur, ea nu va găsi nimic de urmat, pentru că educația de acasă o “bate” pe cea oferită de societate. Chiar dacă e vorba de o vârstă a teribilismului și a unei (cel putin) ușoare inconștiențe.
Dar ce faci când aceste exemple se vor găsi peste tot? Când un adolescent va fi bombardat nu doar de conținut sexual, ca până acum, ci și de conținut sexual între persoane de același sex? Ce faci când școala va întări, prin manuale adecvate și “adaptate”, că și asta e o “normalitate”?
Vor rămâne persoanele cu altă orientare doar cele care, chipurile, s-au născut “așa”, sau numărul lor va fi îngroșat substanțial de adolescenți care vor să încerce ceea ce li se promovează?
Da, știu, ii explici tu copilului că școala și societatea, in general, se înșeală. Și chiar dacă ieri, la cununia civilă a mătușii au ieșit înainte doi “neni” în care s-a aruncat cu orez și pentru care s-a făcut o boltă de flori, nu e ceva de urmat 🙄
Între o mamă care îi mai interzice și o lume care îi oferă, un adolescent pe cine va urma?
PS: Imaginea am găsit-o ieri, pe site-ul Reserved. Azi nu mai era.”

 

Sursa: Facebook

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button