familiereligievalorile familiei

Dan Negru: „Cel mai mult admir la o femeie faptul că e mamă”

Dan Negru, vedeta de la televiziunea Antena 1,a acordat revistei de celebrități VIVA! un interviu din care reiese că cele mai importante valori din viața lui sunt familia și credința. Redăm extrase.


Care este ideea ta despre fericire?
Dan Negru: Codruța, Dara, Bogdan, mama și amintirile despre tata, bunica, bunicul…

În ce ai vrea să te reîncarnezi, dacă acest lucru ar fi posibil?
Dan Negru: Nu cred în reîncarnare pentru că sunt creștin-ortodox. Cum ar fi să mă reîncarnez în ariciul meu de la buzunar?

Ce personaj istoric îți place?
Dan Negru: Îmi place o gașcă de tineri, cool, de vreo 20-30 de ani, care împreună cu boss-ul lor au schimbat definitiv lumea: Iisus și apostolii lui. Mi se par cei mai cool din istorie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ce detești la alții?
Dan Negru: Că mă fac să-i detest. Încerc pe cât posibil să mă împac cu mine și să nu-i detest pe ceilalți.

Ce admiri cel mai mult la o femeie?
Dan Negru: Faptul că e mamă! Nu dau doi bani pe cele care-și sacrifică viața de mamă pe cea de business.

Pentru ce greșeală ai cea mai mare toleranță?
Dan Negru: Pentru cele asumate. Îmi învăț de pe acum copiii că o greșeală recunoscută are șanse de iertare. „Iartă-mă” e cuvântul ieșit din vocabular.

Pe cine admiri din viața reală?
Dan Negru: L-am admirat pe tata. O admir pe mama. În rest, sunt mulți care au schimbat lumea, ale căror citate și vorbe le cunosc și ale căror fapte m-au uimit. Dar ei vin după mama și tata.

Răspunsul lui Dan Negru la atacurile la imaginea Bisericii: „Răspunsul meu la fotografiile cu Pomohaci… Aceleași țevi pot fi folosite pentru canalizare sau pentru apă de izvor”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button