adopţie

Cuplu creștin adoptă opt copii dintr-un orfelinat din Africa

jonesafricaadoption

LifeNews, 2 iulie 2014

Ați mai auzit poate și altă dată comentarii critice ale persoanelor adepte ale avortului, de genul: “Dacă ești atât de pro-viață, de ce nu adopți toți copiii nedoriți”.

Este un argument pro-avort absurd care nu ține cont de adevărul că persoanele pro-viață sunt dintre cele mai iubitoare și altruiste din lume – atât de altruiste încât, în acest caz, au fost dispuse să adopte opt copii dintr-un orfelinat din Africa.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Soții Hayley și Mike Jones aveau planuri de adopție, dar nu știau că familia lor – alcătuită atunci din patru persoane – se va mări atât de mult.

“Cred că am știut dintotdeauna că vrem să adoptăm. Chiar și când eram prieteni am discutat despre adopție. Ne gândeam la un copil, un băiețel din Africa. A fost ceva ce am purtat mereu în inimile noastre și după ce ne-am căsătorit era timpul să începem să urmăm această dorință, iar rezultatul a fost mai mult decât un singur copil”, a relatat Hayley Jones pentru ziarul Daily Mail.

Familia a adoptat, dintr-un orfelinat din Africa, un număr de opt frați biologici – șapte băieți și o fată – cu vârste cuprinse între cinci și 16 ani.

“Acești opt noi copii au fost dintotdeauna sortiți să facă parte din familia noastră. Ne-a luat însă puțin timp până i-am găsit. Acum familia noastră s-a triplat în mărime și bucurie”, a spus Jones.

“Dumnezeu ne spunea amândurora, în mod separat, să continuăm să vrem mai mult și am aflat că există un grup de șase frați și unul de opt frați, a spus Jones. “A fost ca o străfulgerare. Nu știam nimic despre ei, dar am știut că eram meniți să-i adoptăm”, a spus el. Nu prididim să-i iubim îndeajuns pe fiecare. Ne aduc foarte multă bucurie”.

Traducere: Oana Dumitru

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button