familie

Crin Antonescu, primul politician important care vorbește despre influența externă asupra Referendumului

Crin Antonescu este primul om politic român care a avut curajul să indice public cauza invalidării Referendumului. De la prezența la vot estimată la 30-34% s-a ajuns în doar câteva zile la 21%.

Schimbarea a fost dată de presiunea oficialilor de la Bruxelles pusă pe PSD și ALDE pentru boicotarea Referendumului.

Crin Antonescu, fost președinte al PNL și președinte-interimar al României, a declarat la RTV: „Nu vreau să isc o discuţie cu iz partinic, sunt departe de aşa ceva… dar aduceţi-vă aminte că doamna Dăncilă a anunţat că PSD nu se implică în referendum, ceea ce nu prea era senzaţia generală”.

Domnul Timmermans, socialist totuşi, a afirmat corect că nu e treaba UE, dar n-a pierdut prilejul să arate cât de mândru e că în ţara sa s-a legiferat căsătoria între sexe identice.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button