Marxism culturalteoria genului

Contradicțiile teoriei gender: „Identitatea de gen”, diferită de cea sexuală, e schimbătoare, în timp ce „orientarea sexuală” este înnăscută

de Mirela Florescu

Teoria gender susține că unui bărbat care „se simte” femeie, respectiv unei femei care „se simte” bărbat, ar trebui să le fie recunoscut „dreptul” de a se identifica astfel în mod oficial, deoarece libertatea și autodeterminarea individului sunt mai importante decât realitatea comun acceptată – adică sexul lor biologic, obiectiv verificabil.

De aici decurge încurajarea „divorțului” psihologiei persoanei de propriul sex biologic, ceea ce implică și promovarea operațiilor de schimbare de sex. Aceste operații au reprezentat un experiment la Universitatea „Johns Hopkins” din Baltimore, în statul american Maryland, început în anii 1960 și sistat în 1979 după un studiu intern care constata că nu rezolvă problemele psihologice ale pacienților.

Aceeași teorie susține că există o multitudine de genuri, nu numai două, și că genul persoanei se poate schimba de la o zi la alta în funcție de capriciile subiectului uman care se autoidentifică astfel.

Citește și Teoria genului. Întrebare: Există mai mult de două genuri? Răspuns: Oricâte!

Conceptul este ideologic și nesusținut de dovezi științifice. Diferența bărbat-femeie e dată de structura cromozomilor, iar fiecare celulă din corpul unul bărbat are particularități distincte față de celulele din corpul unei femei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și un studiu din 2016 care reconfirmă că homosexualitatea înnăscută și schimbarea de sex nu au bază științifică solidă

În filmul „Războiul împotriva copiilor”, părinții americani explică faptul că orele de educație sexuală bazate pe teoria genului îi șochează profund pe copii, care se găsesc în situația deconcertantă de a nu mai ști care este identitatea lor. În același film documentar, experții medicali confirmă că ei adesea aplică tratament diferențiat pentru aceeași boală în funcție de sexul pacientului, deci feminitatea și masculinitatea reprezintă și două realități corporale, nu doar de identificare pur psihologică.

Citește și Măsură extemă a Administrației Obama, bazată pe teoria genului: Războiul toaletelor din SUA

Întrebarea care se ridică este de ce aceiași ideologi care promovează „fluiditatea” identității de gen mai promovează și operațiile de schimbare de sex. Dacă genul e diferit de sexul biologic și ți-l poți schimba de la o zi la alta, la ce bun?

Aceiași ideologi mai susțin că orientarea sexuală este înnăscută și de aceea este inutil și traumatizant să faci terapie de reconversie a orientării sexuale dinspre homosexualitate spre heterosexualitate. Cum se explică?

Dar o femeie care se crede de gen masculin, deși întreține relații sexuale numai cu un bărbat, ce orientare are: homosexuală sau heterosexuală?

Citește și Fost transgender: „Am fost femeie timp de opt ani. Operația mi-a exacerbat, nu mi-a rezolvat problemele.” O fraudă medicală a cărei ineficiență e dovedită de studii

Citește și Proaspăt-numitul expert ONU în probleme LGBT are o agendă ultra-radicală, de schimbare a normelor culturale la nivel global

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button