sfaturi pentru părinţi

Conferința cu intrarea liberă: „Să creștem Oameni! Copii, adolescenți, tineri armonioși în relația dintre: Părinte – Școală – Biserică – Comunitate”

Pentru că știm:

– îți dorești să te perfecționezi mereu, ca părinte, educator, mentor;
– îți pasă de amprenta pe care o lași în viața copiilor și a semenilor din jurul tău;
– ești o persoană responsabilă căreia îi plac provocările, fiindcă din ele înveți, iar pentru că cea mai mare provocare este educația copiilor de azi / a părinților de mâine,

te invităm la conferința cu tema:

„Să creștem Oameni!
Copii, adolescenți, tineri armonioși în relația dintre:
Părinte – Școală – Biserică – Comunitate”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

ce va avea loc vineri, 20 aprilie 2018, orele 18:30, în Aula Magna „Mihai Eminescu”, a Universității „Al. I. Cuza” și va fi susținută de:

– Psih. Dr. Andreea Olteanu
– Lect. Univ. Oana Moșoiu
Pr. Sabin Vodă din Alba Iulia
Pr. Ciprian Grădinaru din Belgia.

Pentru a crește Oameni avem nevoie să înțelegem și să educăm în echilibru toate dimensiunile ființei umane. În primul rând, important este să fim noi oameni, ca părinți, educatori, mentori și să conștientizăm că, oricât am face, nu putem să creștem singuri un pui de Om, ci în colaborare cu toate persoanele și instituțiile importante din viața copilului nostru.

Vor fi abordate probleme actuale din sfera educației:
– rolul unității familiale;
– amprenta comunității asupra copiilor și felul în care ne putem implica pentru a crește comunități funcționale pentru familiile noastre;
– scăderea motivației copiilor pentru școală;
– rolul familiei în compensarea ineficienței sistemului educațional pentru dezvoltarea copiilor la potențialul lor;
– informații despre funcționarea creierului și modalități de stimulare a copiilor prin experiențe educaționale relevante;
– importanța dimensiunii spirituale în dezvoltarea copiilor (nașterea, creșterea și zestrea duhovnicească dată, în familie, copilului, îmbisericirea copiilor, rolul duhovnicului).

Evenimentul va fi o conferință-manifest care ne îndeamnă la a privi la integralitatea ființei umane și a acționa împreună, unitar, toți cei implicați în procesul de educare al copiilor de azi / părinților de mâine: Părinte – Școală – Biserică – Comunitate.

Vă așteptăm cu drag!

Intrarea este liberă, dar pentru buna organizare a evenimentului (rezervarea locului, pregătirea mapelor și eliberarea diplomelor de participare), vă rugăm să confirmați prezența (nume, prenume și instituția în care activați) până miercuri – 18 aprilie 2018, orele 20:00, la adresele de email: elis532@yahoo.com; contact@ascoriasi.ro sau la numerele de telefon: 0728.219.436 (Otilia Istrate), 0747.891.481 (Emanuel Buta).


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button