familie

COMUNICAT. Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, Alianța Evanghelică din România cheamă la Ambasada Finlandei cât mai mulți credincioși evanghelici pentru a sprijini, prin rugăciune și prezență, reîntregirea familiei Smicală

Biserica Domnului Isus Hristos din România și de pretutindeni are zi de zi misiunea de a proclama Evanghelia și, în același timp, de a-i apăra pe toți aceia care suferă de boală, sărăcie, nedreptate.
Ne-am unit, evanghelicii între noi dar și cu alte confesiuni creștine, pentru a lupta împotriva Barnevernet-ului, una din emblemele statului norvegian, pentru reîntregirea familiei Bodnariu. Astăzi suntem chemați să ducem aceiași luptă cu o organizație similară a statului finlandez, pentru reîntregirea familiei Smicală. Două state diferite, două organizații diferite, aceiași concepție diavolească despre proprietatea statului asupra copiilor ce se nasc în acel stat.
Niciodată banii nu o să înlocuiască o clipă dragostea de mamă. Niciodată statul nu va oferi unui copil protecția tatălui. Niciodată familiile surogat nu vor putea oferi dragostea familiei alcătuită din tată, mamă, frați și surori.
Mulți dintre evanghelici, credincioși de bună credință vor afirma că porunca Domnului Isus de a hrăni pe săraci, îmbrăca pe cei goi și purta de grijă celor în nevoi, poate foarte ușor înlocui predicarea Evangheliei. Și totuși Domnul Isus nu a ocolit acest subiect. Mai mult, îl găsim scris în Evanghelia Sa. Iar tot ceea ce este scris trebuie împlinit.

Noi, credincioșii evanghelici din România, avem responsabilitatea de a fi proactivi în societate și de a reacționa, ori de câte ori este posibil, înainte ca răul să aibă loc. Răpirea copiilor de către instituții ale statului poate fi combătută prin promovarea familiei creștine compusă din soț-soție și, cu binecuvântarea lui Dumnezeu, copii. Nu ai dreptul să condamni ceva fără a oferi altceva cu mult mai bun în loc. Iar familia creștină, așa cum a fost întemeiată de Dumnezeu, prin unirea dintre un bărbat și o femeie, reprezintă singurul răspuns pe care noi, creștinii evanghelici, avem datoria să îl prezentăm societății românești de astăzi. Domnul Isus ne îndeamnă să fim sarea și lumina acestei lumi. Sarea acționează nevăzut și tăcut, dar pătrunde până în adâncimi. Lumina acționează atât vizibil, cât și tăcută, dar totuși pătrunzătoare. Cum ar trebui să fim noi, evanghelicii din România? Pătrunzători, vizibili, luminând ceea ce este în întuneric, împiedicând stricăciunea societății și făcându-ne auziți prin puterea unității și a dragostei. Marea luptă care ne stă înainte este Referendumul pentru modificarea art. 48 din Constituție, cu privire la definirea căsătoriei ca unirea dintre un bărbat și o femeie. Iar o astfel de luptă se câștigă doar prin rugăciune și post, de asemenea sprijinind toate acțiunile Coaliției pentru Familie.

Sâmbătă, ora 12.00, în fața Ambasadei Finlandei din București, Alianța Evanghelică din România cheamă cât mai mulți credincioși evanghelici pentru a sprijini, prin rugăciune și prezență, reîntregirea familiei Smicală.

În numele Alianței Evanghelice din România,

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Virgil Achihăi
Secretar General


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button