familie

Codrin Ștefănescu, parteneriatul civil: „PSD nu este entuziasmat de acest proiect; vom avea o dezbatere”

Secretarul General al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat pentru DCNews că PSD nu este entuziasmat de proiectul parteneriatului civil, dar va exista o dezbatere publică. Totodată Ștefănescu a spus că 80% dintre propunerile membrilor PSD nu trec la vot și nu sunt asumate de partid.

PSD nu este entuziasmat de acest proiect, dar susținem o dezbatere publică, pentru a vedea care dintre cei care au acuzat PSD-ul că susține fantasmagorii medievale, are acum curajul să susțină parteneriatul civil. De aceea, vrem să vedem cum vor veni Barna, Tomac și alții să susțină parteneriatul civil cu tot ce decurge.

Adică ce variantă vor, parteneriat civil între barbat și femeie sau între barbat și bărbat, bărbat și ficus. Cum? Adică vor să includă și dreptul de a lăsa moștenire sau dreptul de a adopta copii? Să vedem cine dintre ei își va asuma aceste lucruri. Noi am avut o poziție foarte clară de a milita pentru familia tradițională.

Mulți colegi de-ai noștri, ca și de la alte partide, vin cu tot felul de propuneri. Dar foarte multe, 80%, au rămas în acest stadiu, nefiind asumate de partid, nu au trecut la vot. În cazul acestei propuneri de parteneriat civil, noi suntem deschiși unei dezbateri publice, într-un singur sens. Adică să vedem cine naiba sunt susținătorii unei familii netradiționale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Adică să iasă public și să își susțină aberațiile. Acum nu se mai pot ascunde, dacă facem dezbatere. Trebuie să iasă în față cu toți susținătorii lor și cu toate segmentele lor de presă securistoidă. Să vedem câți ies acum pentru ei. Să văd 100.000 de semnături ca îi susțin pe ei.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button