familie

Claudiu Târziu: „Cine boicotează Referendumul pentru Căsătorie sau votează împotrivă este contra libertății, lipsit de dragoste și iresponsabil”

de Claudiu Târziu, Facebook

Să fie clar: cine boicotează Referendumul pentru Căsătorie sau votează împotrivă este contra libertății, lipsit de dragoste și iresponsabil. Nu există nici o altă explicație a unei astfel de atitudini. Nici măcar ignoranța nu este o justificare.

Mediul online și o parte a presei dau suficiente informații care vorbesc despre miza acestui referendum. Nici un om de bun simț nu o poate nesocoti. Este vorba de viitorul nostru!

Vreți să pățim ca în unele state occidentale, în care libertatea de exprimare, libertatea de credință și libertatea de manifestare civică sînt îngrădite, cînd nu anulate, printr-o perversă politică de discriminare pozitivă a minorităților sexuale?

Vreți ca dreptul copiiilor de a crește într-o familie normală, cu mamă și tată, de a primi o educație cu accentul pe firesc și de a fi protejați de ideologia sexo-marxistă să fie anulat?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vreți ca, prin echivocul strecurat în Constituție, să fie lăsată deschisă calea unor modificări legislative care să transforme anormalul în normal și invers, iar majoritatea acestei țări în paria?

Vreți să oferiți un capital de imagine unor partide antiromânești și anticreștine, care să se cațăre pe el la putere, de unde vor putea distruge mai repede România?

Vreți să descurajați pe viitor orice inițiativă legislativă a societății civile autentice?

Dacă răspundeți „nu” la toate aceste întrebări, atunci votați DA la Referendum!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button