avortcriza de sarcină

Proiectul „5 mărturii video despre criza de sarcină”: Adelina Fronea

de Redacția Stiripentruviata.ro

Centrul Sf. Elena din București, care oferă sprijin femeilor în criză de sarcină, a lansat primul din cele cinci videoclipuri cu mărturii despre criza de sarcină din cadrul proiectului  „5 mărturii despre criza de sarcină”.

În film, Adelina Fronea povestește despre avortul făcut la 19 ani. Ea afirmă că o relație mai autentică cu părinții sau o abordare pro-viață din partea medicului ginecolog ar fi putut să o salveze de experiența avortului, pe care o descrie drept „momentul în care am început să urăsc”.

Filmul este rezultatul unei campanii de strângere de fonduri care și-a atins ținta de 6.000 de euro, costul pentru o filmare profesionistă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Mărturiile video despre criza de sarcină salvează vieți. Inspiră femeile să fie curajoase, să ceară sprijin și să-și nască copiii”, au transmis reprezentanții centrului. „Suntem recunoscători fiecărei femei implicate în acest proiect pentru curajul și puterea de a vorbi public despre experiența crizei de sarcină.”

Centrul sf. Elena le cere susținătorilor și persoanelor cu convingeri pro-viață să promoveze filmul pe rețelele de socializare, pentru un impact cât mai mare, sau să doneze pentru promovarea plătită a acestuia.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button