opinii

Cea mai bună politică de combatere a imigrației masive din spații culturale diferite: revalorizarea maternității și recuperarea ideii de familie

de Cristina Popescu, Facebook

Nu vă concentrați numai pe contestarea imigrației musulmane în masă. Chiar cu stoparea acesteia, problema demografică rămâne, ceea ce va crea peste nu mulți ani o contra-presiune de încurajare și acceptare a imigrației. În paralel cu contestarea și combaterea imigrației de masă din spații culturale diferite este necesară o soluție demografică internă: revalorizarea maternității, recuperarea ideii de familie și a rostului comunitar al acesteia, în contrabalansarea tendințelor hedonist-individualiste.

Citește mai multe articole de Cristina Popescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button