familie

Ce vrea să spună Gabriela Firea despre Referendum prin „poporul are întotdeauna dreptate”?

Robin Hood pentru familie, Facebook

Gabriela Firea a declarat despre referendum că „poporul are întotdeauna dreptate”.
Nu e clar la ce se referă: la cei 91% care au votat DA (așa cum spusese și dumneaei că va vota), la cei 89% care nu au fost la vot (așa cum nu a fost nici dumneaei), la cei care au boicotat pentru că au fost mințiți că dacă votează îl vor salva pe Dragnea de la închisoare (cu care are dumneaei probleme), la cei care au boicotat pentru că au crezut că dacă votează 1,5 milioane de copii din familii monoparentale vor pierde protecția legislației familiei (situația în care a fost și dumneaei)?


Poate cândva va spune poporului ce s-a întâmplat în zilele dinaintea Referendumului, cum de a scăzut prezența estimată la 32-34% la 21% în câteva zile și dacă este adevărat că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea și au discutat despre Referendum în aceste zile.


Ar fi și în interesul ei, nu doar al poporului. De ce? Pentru că un om politic de talia ei (poate viitor președinte al României) nu trebuie să fie șantajabil cu o problemă atât de importantă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button