familie

Atacuri informatice asupra saitului Știri pentru viață

Dragi cititori,

În ultimele trei zile am avut parte de un val de atacuri atacuri informatice de tip DDOS, care au afectat buna funcționare a saitului stiripentruviata.ro. O parte din postări nu au mai fost accesibile, iar apoi saitul a devenit inaccesibil în întregime.

Pentru a evita probleme și mai mari, cei care asigură găzduirea au blocat o serie de ip-uri folosite în aceste atacuri, printre care pot fi și unele ale unor cititori onești. Dacă aveți cunoștință de astfel de situații, vă rugăm să ne informați și vom solicita deblocarea respectivelor ip-uri. 

O altă măsură de siguranță luată a fost sistarea publicării de materiale noi, deoarece aceasta deschide o breșă care poate fi folosită pentru a afecta inclusiv serverele firmei care găzduiește saitul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ne cerem iertare pentru problemele apărute și ne pare rău că activitatea pentru-viață este sancționată astfel de cei care nu înțeleg și nu prețuiesc viața.

Avem deja materiale care așteaptă revenirea la normalitate pentru a fi postate! Sperăm că aceasta va avea loc cât mai curând.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru sprijinul moral acordat.

Redacția stiripenturviata.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button