viaţa de familie

Ce a învățat Serena Williams, una dintre cele mai bune sportive din lume, de la fetița ei, Alexis Olympia

Serena Williams a reușit o performanță foarte bună la Wimbledon, dar nevoia de a se antrena are un preț. Într-o postare pe Twitter din 7 iulie, sportiva recunoaște că a durut-o că nu a fost de față când Alexis Olympia a făcut primii pași:

A făcut primii pași… Aveam antrenament și am pierdut momentul. Am plâns.

Dar, pe 19 iulie, sportiva și-a luat revanșa, căci s-a aflat alături de fetiță când aceasta i-a oferit o lecție de neuitat:

Azi vă spun că Olympia a căzut… dar s-a ridicat. Și apoi, aproape instantaneu, a căzut iar… și la fel de repede s-a ridicat din nou. În tot acest timp, a zâmbit necontenit. Am învățat enorm de la Olympia astăzi. Mulțumesc, scumpetea mea!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button