familiesarcinăvalorile familieiviaţa de familie

Cântăreața Feli despre fiica ei nou-născută: „Până să apari, nu am știut cu adevărat ce e iubirea”

Alexandra Nadane, alexandranadane.ro

Celebră pentru videoclipul emoționant „Două inimi” – un omagiu adus vieții, Feli a scris zilele acestea un mesaj pe Instagram dedicat fiicei ei, Nora Luna, care a împlinit 6 luni:

„Nora Luna mea, acum 6 luni ai venit pe lumea asta! Mulțumim, mami, că ne bucuri zilele cu energia și cu zâmbetul tău luminos! Ești cea mai iubită, mami! Nu ne-ar ajunge sute de vieți să îți mulțumim pentru tot ceea ne oferi, pentru tot ceea ce ne înveți și pentru fluturii din stomac ce îmi zboară prin tot corpul atunci când te privesc!

Până să apari, nu am știut cu adevărat ce e iubirea, cum niciodată nu am simțit atâta de puternic ce înseamnă să îmi fie DOR! Pentru totdeauna îți dau viața mea, tot ceea ce sunt, pentru că știu, mami, că în lumea asta mare nu există loc mai pur și mai curat cum găsesc în inima ta! Mulțumim că ne-ai ales!”.

Am plâns când am citit postarea. Sunt foarte emoționată de fiecare dată când părinții descoperă bucuria și felul în care venirea unui copil pe lume schimbă lumea în bine și o înfrumusețează. E un plâns de bucurie.
Un plâns care mă ajută să depășesc plânsul dureros, care apare atunci când cunosc pe cineva care se împotrivește cu înverșunarea unei vieți plăpânde și fără apărare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Când în societatea noastră, care pretinde că este una a drepturilor tuturor, copiilor nenăscuți li se neagă dreptul elementar la viață, trăiesc o durere adâncă. Un sentiment al absurdului: de ce să curmi viețile unor copii fără nicio vină, gata să lumineze sufletele celor din jur cu zâmbete luminoase și inimi curate?
Și nu avem îndreptățire că nu am știu ce facem, căci fiecare copil născut ne arată că este o lumină trimisă în lume.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button