sarcină

Campanie a Hipermarketului Cora: „Cutiuța cu amintiri de bebe – cadou pentru mămici”

Daca urmeaza sa devii mamica sau ai un bebelus de maximum 3 luni, la Punctul de Beneficii din hipermarketul tau cora te asteapta un HiperCadou. Vino cu HiperCardul tau de Fidelitate (sau al sotului), actul de identitate si un document medical care atesta sarcina sau nasterea si primesti pe loc cadoul pentru bebelusul tau.

Campania ofera posibilitatea tuturor tinerelor sau viitoarelor mamici posesoare de card cora sa primeasca o trusa de crestere care va cuprinde diverse produse necesare unui nou-nascut, ce mai apoi se poate folosi pentru a aduna in ea amintiri ale bebelusului.

O persoana poate primi un singur cadou pe durata desfasurarii campaniei. Cadoul se ridica de la Punctul de Beneficii din fiecare hipermarket de la persoanele special desemnate pentru aceasta operatiune.

Citeste Regulamentul campaniei aici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button