libertate de conștiință

Camelia Smicală: „La baza sistemului de protecție a copilului din Finlanda ,stă o afacere de pedofilie”

„Am spus-o de nenumarate ori in public ca,la baza sistemului de protectie a copilului din Finlanda ,sta o afacere de pedofilie .Din cate imi amintesc ,in interviul dat domnului Victor Roncea,acum cativa ani ,am spus ca ,se urmareste legalizarea pedofiliei .Acum ,dovezile incep sa iasa la iveala .
KRP, fortele speciale finlandeze ,a afirmat ca ,aceste cazuri de pedofilie aparute in presa ,sunt doar varful icebergului .Conform statisticilor ,cazurile de agresiune sexuala asupra minorilor ,sunt ,peste 60% comise de catre finlandezi(numai ca ,acestea nu prea ies in presa si nici nu prea sunt condamnate )

PS .de cand ma lupt cu sistemul am pierdut tot ce am muncit timp de 22 de ani,am fost condamnata pentru ca noi am fost agresati ,samd dar,am obtinut si urmatoarele:
-KRP a inceput anchetarea caselor de copii din Finlanda si au descoperit ca acolo se intampla lucruri extrem de grave ,de la agresiune fizica,psihica ,pana la privare de libertate.Cercetarea continua
-procurorul general al Finlandei(care ne-a respins absolut toate cererile de cercetare a abuzurilor facute asupra noastra)a fost demis si se afla cercetat penal pentru coruptie
-Seful politiei centrale finlandeze(care si el a refuzat cercetarea politiei in cazul nostru ) a fost demis si se afla in cercetare pentru coruptie.
-Avocatul Poporului din Finlanda a facut si el o cercetare in casele de copii din Finlanda si a ajuns la aceleasi concluzii ca si politia .Cercetarea continua si se urmareste ca anul acesta sa fie ascultati toti copiii din casele de copii.
–Serviciile secrete finlandeze ,cu siguranta au invatat binisor limba romana ,de cand ne urmaresc🧐😀

Asteptam ancheta in justitie ,pentru ca acolo e jale!!!!!!!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: Facebook/Camelia Smicală


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button