familie

Camelia Smicală, hărțuită în justiția finlandeză. CEDO a respins dosarul fără motivație 

Copiii Cameliei Smicală, pe moment ostatici fără voie în sistemul de protecția copilului din Finlanda, vor petrece din nou weekendul cu mama lor. Aceasta a reamintit pe Facebook abuzurile la care familia lor monoparentală a fost supusă de către reprezentanții statului finlandez.

Camelia Smicală a fost maltratată, rămânând cu handicap fizic pe viață, copiii i-au fost luați cu forța, iar ea a fost târâtă în justiție și condamnată la închisoare. Ea a reamintit toate acestea într-o postare recentă:

Pentru aceasta am fost condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare. Cei trei executori judecătorești au venit fără mandat, în urma unei hotărâri judecătorești dată fără proces, fără să fiu ascultată și nici măcar anunțată despre hotărâre. Nu au prezentat nici un document oficial. Eu am avut coaste rupte și o articulație distrusă pe viață.

PS. MAE s-a făcut că aceste înregistrări video nu există (sunt în total 13, toate filmate de către vecinii veniți să ne ajute, iar acest film este cel mai „blând” dintre toate).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

CEDO a respins dosarul în termen record de o săptămână, fără să precizeze de ce.

VIDEO

De ce a amenințat că se sinucide Maria Smicală, captivă în sistemul finlandez de protecția copilului


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button