familie

Camelia Smicală: AZI, DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR COPILULUI, DOI COPII DIN UE SUNT HĂITUIȚI DE CĂTRE CEI CARE AR TREBUI SĂ ÎI APERE.

Camelia Smicală pe Facebook:


„Ca să realizați teroarea în care trăim și că este vorba despre încălcarea flagrantă a drepturilor omului într-o țară UE:

-Poliția a percheziționat casa unor prieteni, ea profesor de sociologie la Universitatea din Tampere
-Socialul a informat că aș fi un nebun periculos,dată afară de la servici pe motive de incompetență, un pericol pentru copii și pentru societate. Nimeni nu verifică informațiile date de către Social, nici măcar la angajatorul meu,care nu are cunoștință de faptul că m-ar fi concediat, ci din contră.
-Maria este în continuare izolată, nu are dreptul să părăsească „închisoarea”, să ia legătura cu nimeni și nici să meargă la școală
-Mihai este dispărut, hăituit de către cei care ar trebui să îl apere
-avocatul copiilor nu este de găsit

Nimeni nu vrea să ne asculte, nimeni nu vrea să vorbească cu copiii și să-i trateze ca pe niște ființe umane. Toți ne răspund că „a dat ordin Socialul” sau așa „a spus socialul”.
-în 2015, în baza unor minciuni, fără a se verifica autenticitatea afirmațiilor, s-au executat orbește ordinele, am fost agresați în propria casă de către autorități iar când s-a dovedit minciuna, am fost condamnați pentru ca oficialii să-și acopere ilegalitățile cu alte minciuni. Același mod de operare continuă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nici măcar nu își pun problema că încalcă drepturile omului deoarece ani de zile au acționat astfel, nu cunosc Drepturile Omului și nici legislația finlandeză in vigoare.

Menționez că și naziștii au omorât oameni ascultând ordine orbește. O democrație ar trebui să funcționeze altfel.

AZI, DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR COPILULUI, DOI COPII DIN UE SUNT HĂITUIȚI DE CĂTRE CEI CARE AR TREBUI SĂ ÎI APERE.

PS. În Parlamentul Finlandei, de ziua internațională a drepturilor copiilor se va vorbi despre cum trebuie izolați copiii de părinți și bunici, în interesul copilului, desigur.”

Maria Smicală la carceră, Mihai fugit din centrul de copii de teama represaliilor, după ce România refuză repatrierea lor și a mamei lor, Camelia Smicală

PS Macarie: Cum să ne rugăm pentru Camelia-Mihaela Smicală și copiii ei, Maria-Alexandra și Johan-Mihail

Dep. Matei Dobrovie despre cazul Smicală: „Finlanda a încălcat Convenția ONU privind drepturile copiilor și legislația proprie”

Cătălin Ivan, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis: „Rezolvați astăzi situația Cameliei și a copiilor săi! Dovediți că puteți fi măcar o zi Președinte pentru Români!”

Viorica Dăncilă: „Am vorbit la telefon cu doamna Camelia [Smicală]. Voi face tot ce pot să ajut o mamă care luptă pentru copiii ei”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button