familievalorile familiei

Camelia Smicală: Asupra lui Mihai se aplică „metode de tortură psihică”. Autoritățile finlandeze ignoră scrisorile ambasadorului României

de Redacția Stiripentruviata.ro

Camelia Smicală a scris pe Facebook:

„Situația lui Mihai este absolut disperată. Este izolat complet de un mediu înconjurător normal,izolat complet de către cei care îl cunosc și îl iubesc, închis și „evaluat” psihologic în condițiile în care copilul este disperat. Mi s-a confirmat de la centrul unde este Mihai că acesta este disperat și este în stare să spună și să facă orice,numai să scape de acolo.

Printre altele,sub presiune și în condiții critice, Mihai cere oprirea mediatizării cazului, chiar dacă mediatizarea este singura noastră asigurare de viață. În condiții normale, Mihai nu ar fi cerut așa ceva.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În aceste condiții consider că asupra lui Mihai se aplică metode de tortură psihică extremă și cer expres intervenția statului român,înainte de a fi prea târziu!

Faptul că ambasadorului României nu i se răspunde la scrisorile oficiale adresate autorităților finlandeze și i se interzice accesul la copii, reprezintă o sfidare clară la adresa statului român .Ciudat este că MAE nu reacționează,deși acțiunile împotriva ambasadorului nu au nici o legătură cu mine,ci doar cu statul român.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button