viol

„Burger King Baby”, concepută prin viol și cruțată de avort, stabilește o relație cu mama sa naturală

bk1

de Ben Johnson, 26 martie 2014, LifeSiteNews

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

A fost numită „Bebelușul Burger King”. Abandonată în toaleta unui fast-food când avea doar 3 ore de la naștere, Katheryn Deprill a lansat în cursul acestei luni o campanie virală pentru a-și găsi mama naturală.

Luni, a stat față în față cu o femeie pe care ea a descris-o ca fiind „foarte iubitoare” și a aflat de ce acea femeie a simțit că nu are altă soluție decât aceea de a-și părăsi bebelușul într-un loc public.

Mama naturală, al cărei nume nu a fost dat publicității, avea numai 17 ani atunci când un străin a violat-o, în timpul unei vacanțe cu familia. Temandu-se că părinții nu vor crede că a fost violată, ea și-a ascuns sarcina.

„Mama lui Deprill a fost violată într-o țară străină și i-a dat naștere lui Katheryn în dormitorul ei”, a explicat John Waldron, un avocat din Allentown, care le-a adus pe cele două femei împreună, pentru doar a doua oară în viața lor.

Mama a afirmat că niciun moment nu s-a gândit la avort. Dar că știa că nu va putea crește un copil.

Astăzi, este posibil să abandonezi bebelușii – fără să ți se pună nicio întrebare – la spitale, stații de pompieri sau alte facilități. Dar lucrurile nu stăteau așa în 1986. Cele mai multe state aveau proceduri mult mai riguroase în cazul renunțării la un nou-născut, proceduri care nu i-ar fi permis mamei să ascundă existența lui Katheryn de părinții ei.

Mama ei naturală a dus-o pe Deprill la un Burger King din strada South Fourth din Allentown, pe 15 septembrie 1986. În toaleta femeilor, a înfășurat-o confortabil într-un tricou bordo și a așezat-o cu grijă pe podea. „Și-a sărutat bebelușul pe frunte și a plecat”, a explicat Waldron.

„M-a lăsat undeva unde știa că voi fi găsită”, a adăugat Katheryn. „Nu a vrut să mă arunce”.

După ce un angajat al fast-food-ului a auzit-o plângând, povestea ei s-a aflat în toată țara. După un timp, a fost adoptată, ulterior devenind medic pe ambulanță și mamă a trei băieți. Dar pe măsură ce familia ei creștea, creșteau și propriile întrebările cu privire la istoria ei.

„Tot ce-mi doream era să o văd, să o întreb de ce și să aflu dacă am frați sau surori, pe cineva care să arate ca mine”, spune Deprill.

bk2Pe 2 martie, ea a postat pe Facebook rugămintea de a fi ajutată să-și găsească mama naturală. Fotografia ei a fost distribuită de peste 30.000 de ori, ceea ce a dus la localizarea mamei ei în doar 11 zile.

Femeia l-a contactat pe Waldron, care a ținut întâlnirea în biroul său de avocatură. Deprill a venit din apropierea orașului South Whitehall, iar mama sa naturală, nu de departe, din Lehigh Valley.

Deprill a fost însoțită de mama sa adoptivă, Brenda Hollis, și de fiul său de șapte luni, Jackson.

Când mama sa a sosit, „a fost ca și cum m-aș fi uitat în oglindă” a spus ea.

La cererea lui Katheryn, femeia i-a îndeplinit cea mai mare dorință. „Am primit îmbrățișarea pe care mi-am dorit-o în ultimii 27 de ani”, a spus Deprill, „și asta a spart gheața”.

Mama sa și-a cerut iertare pentru deciziile ei de adolescentă disperată, iar Deprill a declarat că a iertat-o pe femeie „110%, bineînțeles”.

Campania agresivă de localizare a mamei sale a fost determinată parțial de nevoia sa de informații medicale. Dar întâlnirea a dat naștere unei noi legături pe viață între cele două femei înstrăinate.

Conform declarației lui Waldon: „Cele două vor continua să păstreze legătura”.

Deprill a menționat marți:

„Efectiv nu mi-a mai dispărut zâmbetul de pe față. Nici într-un milion de ani n-aș fi crezut că o voi găsi”.

„Categoric vom avea o relație”, a spus Katheryn.

Traducere: Miruna Ionescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button