criza de sarcină

București: Zilele Porților Deschise la Centrul „Sf. Elena”, care oferă sprijin în criza de sarcină

de Redacția Stiripentruviata.ro

În perioada 17-21 mai, care se încheie cu sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, Centrul „Sf. Elena” din Capitală, care oferă consiliere și sprijin femeilor în criză de sarcină, își deschide porțile pentru public.

„Momentele de sărbătoare se trăiesc mai frumos împreună”, scriu reprezentanții centrului pe Facebook. „Ne dorim să vă întâlnim, să vă mulțumim și să vă povestim despre sprijinul oferit femeilor în criză de sarcină și copiilor lor.”

Sfânta Împărăteasă Elena, cea întocmai cu apostolii, este ocrotitoarea Centrului de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena” din București.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sfânta Elena a avut o contribuție importantă în formarea copilului ei, care a marcat istoria Europei și a lumii întregi. Sfântul Constantin cel Mare, fiul Sfintei Elena, a creat Europa creștină oferind libertate religioasă comunității creștine din Imperiul Roman.

Sfântul Împărat Constantin este binecunoscut și în istoria filantropiei și istoria drepturilor, libertăților și demnității persoanei. În actele sale de binefacere și în dispozițiile juridice a fost sprijinit în mod direct de mama lui. De asemenea, Sfântul Constantin a încredințat Sfintei Elena organizarea mai multor acte de binefacere.

Adresa Centrului „Sfânta Împărăteasă Elena” este Bd. Basarabia nr. 28 A, et. 3, Sector 2, București. Programul de funcționare: Luni-Vineri, 9-17.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button