familie

Au traversat pământul ca să adopte o fetiță cu dizabilități grave pe care nu o dorea nimeni

Atunci când s-a născut, Pimrose a fost abandonată de către cea care i-a dat viață, lăsând-o într-un spital. Micuța s-a născut în China și suferă de glaucom congenital și probleme de auz.

Pentru că timp de 23 de luni nimeni nu s-a îngrijit de ea, această afecțiune i-a distrus complet vederea.

Primrose a rămas în spital luni întregi, neglijată de personalul din orfelinat, fetița s-a îmbolnăvit.

În cealaltă parte a Globului, Eryn și soțul ei, Chris aveau doi copii împreună. Pe Pimrose au gasit-o pe Facebook, iar singurul lor gând a fost că micuța are nevoie de o familie care s-o iubească și s-o protejeze.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cei doi au reușit să strângă banii necesari pentru adopția micuței.

Noua mamă a lui Primrose a scris pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant:

„Aceştia sunt ochii unei mame care s-au odihnit doar 4 ore aseară. Şi mâinile care au susţinut şi mângâiat spatele unui copil timp de 45 de minute doar pentru a-i reaminti de fiecare dată că ‘Cineva este aici pentru tine’. O inimă care se înşală cumva de cel puţin 1.000.000 de ori pe zi. Un cap plin de întrebări, nelinişte şi frică. E o harababură. O harababură totală. Şi viaţa este complet dată peste cap, pentru că… Primrose Lin.”

„Acesta este un copil care în urmă cu 38 de zile a primit o mamă şi un tată. Pe care nu îi poate vedea sau auzi. Pe care nu îi înţelege în totalitate. Care au dus-o departe de tot ceea ce ştia, oricât de gravă ar fi fost realitatea şi au aşezat-o în mijlocul unei familii. O mamă şi un tată care au urmărit-o luptând pentru propria viaţă, care au plâns lângă trupul ei febril, care s-au zbătut prin spitalele din lumea a treia şi s-au prefăcut că sunt curajoşi – pentru că… asta fac mămicile şi tăticii. Ne poziţionăm în faţa tuturor temerilor pentru copiii noştri, nu-i aşa?”

Deși mai are mult până să treacă peste toată perioada în care a fost neglijată, micuța Primrose face progrese.

 

 

Sursă: livebizmedia.com

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button