Marşul pentru Viaţă

Atelier pro-vita în Parohia „Moara Săracă”

moara_saraca_w747_h373_q100

ZiarulLumina.ro, 29 martie 2017

Peste 40 de copii și tineri au participat la un atelier pro-vita în Parohia „Moara Săracă” din Protopopiatul Ilfov-Nord dumi­nică, 26 martie.

Manifestarea a avut loc în biserica parohiei, după Sfânta Liturghie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul a început cu o cateheză despre sărbătoarea Bunei Vestiri, darul vieții și bucuria naș­terii de copii, subiecte care au alcătuit și tematica pentru atelierul ce a urmat, de pictură pe material textil. Sub îndrumarea psihologului voluntar Nora Georgiana Enache, tinerii au realizat figuri, simboluri și imagini la liberă alegere pe marginea temei date.

La final, toți participanții au putut duce acasă rezultatul muncii lor. Majoritatea lor fac parte din grupul implicat în activitățile parohiale de tip „Școala de Duminică”.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button