avort

Anxietate: Alyssa Milano se teme permanent să nu-și piardă copiii născuți la decenii după avorturile din tinerețe

de Redacția Stiripentruviata.ro

Actrița Alyssa Milano a vorbit într-o emisiune de televiziune despre cum s-a manifestat în viața ei sentimentul de vinovăție pentru cele două avorturi făcute în tinerețe, cu două decenii în urmă.

În 1993, când avea 21 de ani, actrița a avortat doi copii, pentru că a simțit că era prea devreme să devină mamă și că nu era pregătită.

Mai târziu, când și-a dorit copii, a avut avort spontan.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Am avut clar atunci un moment în care mi-am spus: Ei bine, sunt pedepsită pentru avorturile făcute la douăzeci de ani”, spune ea.

Actrița, care, deși este de religie catolică, este și o ferventă promotoare a avortului, a mărturisit că a urmat terapie psihologică pentru a-și depăși sentimentul de vinovăție în urma celor două avorturi din tinerețe.

Cei doi copii ai actriței

A rămas însă anxietatea în legătură cu copiii ei – Milo, în vârstă de 10 ani, și Elizabella, în vârstă de 7 ani. Se gândea mereu că li se poate întâmpla ceva rău.

„Mereu mă gândeam: Dacă li se întâmplă ceva omuleților acestora pe care îi iubesc atât de mult? Oare soarta s-ar putea răzbuna luându-mi-i?”, a povestit Alyssa Milano.

Un studiu arată că jumătate dintre femeile afectate de trauma avortului se tem că vor fi pedepsite prin ceva rău care li se poate întâmpla copiilor pe care i-au născut.

Aceasta arată trauma profundă și nevindecată pe care o lasă avortul asupra femeii. Și mai arată că femeia nu-și dorește niciodată cu adevărat avortul.

Fotografie de familie la bradul de Crăciun


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button