familie

Andreia Brădeanu, o veste bună: „Ne lasă să ne vedem fiul”, și una rea: „Dacă fiica mea vrea să mă vadă, nu o lasă, fiindcă e la pământ emoțional”

Andreea Brădeanu, mama celor trei copii instituționalizați în mod abuziv de Serviciile Sociale din Marea Britanie în urmă cu șapte ani și căreia nu i se permite să-i vadă pe motiv că întrevederile îi tulbură emoțional (copiii dorind în mod evident să se întoarcă alături de ea), a postat pe o rețea de socializare vești noi despre situația familiei ei.

Dumnezeu raspunde celor care-L iubesc si care plang catre El zi si noapte. Ne lasa sa ne vedem fiul, David, saptamana care vine. Nu pot descrie ce simt in acest moment, nu ne-am vazut de 3 ani. Nu ne asteptam la asta. Dumnezeu este bun si mare.

VIDEO LIVE:

Bună, tuturor!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am o veste foarte bună. Tocmai ce mi s-a spus că, săptămâna care vine, ne va lăsa să-l vedem pe fiul nostru, David. După atâta rugăciune, după atâta plâns, după atâta perseverență și insistență, s-a plătit totul. Nu pot să descriu în cuvinte cum simt în acest moment. Nu ne-am văzut de trei ani și cu siguranță va fi o mare bucurie și foarte emoționant.

Vă mulțumim foarte mult tuturor [celor] care v-ați rugat și vă rugăm să continuați să vă rugați, pentru a ne lăsa să vedem și fetele.

Vă pup și vă îmbrățișez!

Sursa: https://www.facebook.com/bradeanua/videos/910991359067938/

Contact cu fiul meu aranjat pentru saptamana care vine. Nu ne-am asteptat la aceasta frumoasa veste sa vina in acest moment. Daca nu dormeam de dorul lor, acuma nu voi dormi de bucurie si de emotii. Dumnezeu este mare.

Sursa: https://www.facebook.com/bradeanua/posts/910975955736145

Am un plan….. Domnule Presedinte Iohannis, vin, am sa ma tin de haina dumneavoastra pana ma ascultati. Am sa fiu ca femeia din Luca 18, de care judecatorul nu mai scapa. Pentru ca nu scapa de ea, judecatorul nedrept, a decis sa-i faca dreptate vaduvei. Am sa fiu ca Ana, mama lui Samuel, care statea zilnic in templu si persista pentru un fiu. Cand am sa vin Domnule Presedinte, am sa vin intr-un fel in care toti ma vor vedea. Craciun fericit!
SEMNAT:
O mama si o femeie. Cetatean Roman, printre straini vanduta, neglijata, uitata de societate si de autoritatile ei. Suntem sclavi in tara noastra. Asadar, din robie plecam in alte tari pentru un trai mai bun pentru familia noastra…… atunci cand realitatea te loveste ca un bumerang… de fapt tot in robie am ramas.

Sursa: https://www.facebook.com/bradeanua/posts/910056345828106

Aceasta este cea mai lungă postare despre situația noastră și ultima, pentru că fiecare știe deja situatia noastra. — Mi sa spus ca fiica cea mica, in varsta de aproape 14 ani, este jos cu sistemul emotional. A fost mutata de 4 ori pana acuma si o va mai muta. Mi sa spus ca nu s-a obisnuit nici acuma. Mi-au spus ca si daca ar vrea fiica mea sa ma vada, nu ma lasa din cauza ca e jos cu sistemul emotional. Cine oare decat eu, mama ei, o poate linisti si ajuta? Fratii au avut ora de vizita acum 2 luni, motivul lor iesit din comun pentru asta este „este distanta intre ei prea mare si este greu sa le dea ore de contact mai des”. Fiul, in varsta de aproape 17 ani, este distrus, acuma si fiica mea. Cui ii pasa? Nimanui! Adevarul este, suntem singuri fara nici un ajutor sau sustinere. De 3 ani, nu am vazut copiii.

Copii uitati de autoriati, oameni, de societate ca si cum ei nu ar exista, ca si cum ai da foc unei hartii si hartia se risipeste pe timp ce focul o arde. Hartia dispare, asa sunt si copiii mei uitati de autoritatiile Romane si de societate, acuma sunt, acuma nu mai sunt. Am tacut, nu am mai postat nimic despre cazul meu, nu m-am mai milogit la nimeni pe facebook sa ne ajute, asa cum am facut fara succes. Dar, asta nu inseamna ca situatia nu este aceeasi. Am ajuns sa ma milogesc sa imi vad copiii, fara succes. Am ales Consulatului Romaniei din Londra, pentru ca au promis sa ajute sa luam ore de vizite de anul trecut din vara 2016. Nu au facut absolut nimic, pentru ca ne vand, nu au nici o intentie sa ajute, dar dupa fapta va fi si rasplata. Asa oameni avem pusi pentru a ne reprezenta.

Sursa: https://www.facebook.com/bradeanua/posts/906484506185290

Copiii Andreei Brădeanu au fost preluați în 2009 de Serviciile Sociale din Marea Britanie. Mama consideră că pretextul instituționalizării nu are nimic de a face nici cu legea, nici cu protecția copilului.

Andreea Brădeanu consideră că nu a beneficiat de sprijin juridic de la autoritățile române și a pierdut custodia copiilor într-un tribunal de familie englez într-un mod neechitabil.

Ea a declarat de curând că, deși Consulatul României a promis încă din 2016 să o ajute să obțină permisiunea de a-și mai vedea copiii, care îi este în mod constant refuzată de Serviciile Sociale, această promisiune nu a fost onorată până acum.

Invitația de a exprima poziția față de situația Andreei Brădeanu, trimisă pe adresa Ambasadei României la Londra la finele lunii noiembrie, pentru a fi inclusă în acest articol, nu a primit răspuns.

Povestea copiilor Andreei Brădeanu aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button