criza de sarcinăvalorile familieiviaţa de familie

Andreea Mantea, în lacrimi: ,,Unde e iubire trebuie să-l laşi şi pe Dumnezeu”

La o emisiune a trustului Kanal D, prezentatoarea Andreea Mantea a fost vizibil emoționată de mesajul unei participante care a declarat ca a facut un avort pentru a-și păstra relația cu partenerul de la acea vreme.

,,Am mers la o clinică privată unde am făcut o întrerupere de sarcină. Pentru el. Ca să-i demonstrez iubirea mea pentru el. Ca să nu mai apară nimic care să fie între noi. Adică să nu avem motive din nou să ne certăm, pentru că eu chiar îmi doresc să am o familie alături de el, să fim împreună şi să avem un viitor împreună. A fost decizia mea de moment. Probabil că nu sunt destul de matură. Simt că el e pesoana pe care o iubesc cel mai mult”.

Cu ochii înlăcrimaţi, Andreea Mantea a spus:

„Ce vină avea acea viaţă? Eşti conştientă că sunt multe femei care îşi doresc un copil. Multe tratamente, multe chinuri. Ce vină avea această viaţă? I-ai ascultat inimioară? La două luni are deja inimioară. Vei vedea că va veni din nou această binecuvântare şi vei vedea că vei iubi mai mult viaţa din tine decât pe oricine altcineva. Unde e iubire trebuie să-l laşi şi pe Dumnezeu. Nu te judec, doar că îmi pare rău. Îmi pare rău pentru alegerea făcută. El nu ştie, nu? Ce crezi că o să zică? Crezi că o să se bucure? Nu ai fost suficient pregătită”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button