avort

Am plâns ca niciodată până atunci-un apel de la Rebekah O’Brien, LifeSiteNews

Rebekah O’Brien, social media coordinator, LifeSiteNews.com

Dragă Prietene,

Lucrez pentru LifeSiteNews de un an și ceva. E timpul să-ți spun cum am învățat să cred în ceea ce fac.

La început, aproape că nu credeam în munca mea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu este vorba că nu eram pro-viață. Eram. Dar am fost întotdeauna o persoană apatică. Poți să crezi în ceva și „să nu îți impui credința ta altora.”

Nu am fost deloc activă în comunitatea mea. Nu știam prea multe despre Centrele de criză a sarcinii. De asemenea, nu am privit adopția decât ca pe o chestiune de care oamenii se interesează doar atunci când își doresc să aibă copii dar nu pot.

Nu mă înțelege greșit, ideea de avort mă deranja, dar era mai ușor să nu mă gândesc la asta. Așa că nu am făcut-o. Chiar și după ce am fost angajată, am încercat să nu mă las atinsă de ceea ce citeam.

Apoi, într-o zi, după aproximativ trei săptămâni de când începusem munca, am citit un mesaj de la unul dintre fanii noștri de pe Facebook.

Mesajul era scurt, constând într-o întrebare:

Ai văzut vreodată filmul pro-viață: „Eclipsa rațiunii”? Este foarte puternic. Puteți vedea totul pe YouTube”.

Fanul nostru atașase un link către video. Am dat clic. M-am gândit: „Presupun că ar trebui să fiu informată. Ar trebui să știu cu ce mă lupt.”

Nimic nu m-a pregătit pentru ceea ce urma să văd.

Naratorul, fostul doctor avorționist, Bernard Nathanson, descrie ceea ce se întâmpla pe măsura desfășurării filmului. Este un film cu imagini cu un impact emoțional incredibil. Descrierea lui suna cam așa:

Și acum, avorționistul este pe cale de a ajunge în uter cu instrumentul de apucare, pentru a dezmembra copilul. Bucată cu bucată, membrele sunt scoase. Apoi porțiuni ale spatelui, coloanei vertebrale și trunchiului …. ”

Cred că aveți idee despre ceea ce vedeam pe ecran.

Nu am închis ochii. Până în ziua de azi, mă întreb de ce nu am închis ochii. M-am uitat. Am urmărit un film ce prezenta un avort în al doilea trimestru de sarcină, care a avut loc la mijlocul anilor ’80.

M-am născut în mijlocul anilor ’80.

Acel băiețel ar fi avut astăzi aproximativ vârsta mea. Iar eu am vizionat un film cu moartea sa. Am văzut un om într-un halat alb omorându-l. În mod legal.

În acea noapte nu am dormit. Am plâns. Am plâns mai tare și mai mult decât am făcut-o vreodată. Pentru că acel băiețel mic, cu un suflet și o viață înaintea sa, a fost ucis iar eu am privit filmul.

Și era doar unul dintre sutele de milioane de copii care au fost uciși prin avort.

Când, în sfârșit, m-am oprit din plâns, am realizat că noul meu loc de muncă era prea mare pentru mine. Uram avortul. Îmi uram serviciul.

Mi-am urât slujba pentru aproximativ cinci ore. Și apoi, brusc, am realizat că munca mea era crucială. Aveam ceva de făcut, aveam un rol alături de LifeSiteNews.

Cam la o lună după ce am văzut înregistrarea, am avut o mică contribuție, împreună cu colegii mei de la LifeSiteNews, în salvarea vieții unei fetițe în Nevada.

În acea zi mi-am iubit munca.

Aceea a fost ziua în care am realizat de ce eu cred în ceea ce fac. Mi-am dat seama că mișcarea pro-viață este o mișcare de salvare.

LifeSiteNews spune adevărul. Adevărul deschide ochii, schimbă inimile. Adevărul despre ce s-a întâmplat cu acel băiețel, a cărui ucidere a fost filmată în urmă cu aproape treizeci de ani, m-a schimbat de la un „pro-condamnat pe viață apatic” într-un activist pro-viață.

Fiecare dintre noi are ceva de făcut pentru a pune capăt avortului și a salva vieți omenești.

Care este rolul tău?

Sper că și tu crezi în salvarea vieții și puterea modelatoare a culturii adevărului.

Și sper că vei sprijini serviciul din sluja adevărului al sitului LifeSiteNews prin donația ta generoasă de azi. Pentru că am văzut că primul lucru cu care începe salvarea de vieți este spunerea adevărului.

Chiar acum suntem în mijlocul unei campanii de strângere de fonduri. Trebuie să strângem un minim de 150.000 dolari până la 1 octombrie, pur și simplu pentru a menține funcțională această organizație. Te rog, fii generos atât cât îți permiți.

Vreau să îți mulțumesc din adâncul inimii pentru sprijinul, încurajările și rugăciunile tale. Avem nevoie de ele.

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Rebekah O’Brien

Social Media Coordinator

LifeSiteNews.com

Sursă: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button