Marşul pentru Viaţă

AlexandraNadane.ro: „Sute de mii de participanți la Marșul pentru viață de la Washington! La Marșul pentru viață din București, pe 24 martie, câți vor fi?”

Asociația Students for Life din SUA a realizat un clip de 60 de secunde în care a comprimat filmarea participanților la Marșul pentru viață de la Washington, 19 ianuarie 2018.

Este deosebit de impresionat.

SUTE De MII de americani trec prin fața camerei de luat vederi, având în minte și în inimă tema marșului: „Dragostea salvează vieți” – Love saves lifes.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pentru românii care doresc sprijinirea vieții din momentul începutului ei și sprijinirea femeilor în criză de sarcină, o întrebare apare imediat în gând:
La București, la Marșul pentru viață din 24 martie, câți vor fi?

Câți vor fi în Chișinău, în Iași, în Cluj, în Timișoara, în Constanța, în Craiova, în Baia Mare, în Oradea, în Suceava la marșurile pentru viață?

Vor fi mulți românii care își doresc „o lume pentru viață”, căci aceasta este tema Marșului pentru viață din România și din Republica Moldova în acest an?

Peste două luni de zile vom vedea.

Să nu uităm însă că în SUA, Marșul pentru viață de la Washington este la a 45-a ediție! De 45 de ani se construiește, om lângă om, generație după generație, această uriașă mișcare pro-viață în SUA!
De o astfel de construcție este nevoie și în România!

Dacă decenii întregi am privit fără prea mult interes oceanul celor mai bine de 23.000.000 de milioane de vieți pierdute prin avort din 1958 până acum, în prezent avem nevoie să privim cu dragoste femeile care acum se confruntă cu o criză de sarcină și pe copiii lor vulnerabili și fără posibilitatea de a se apăra.

Nu o lege trebuie schimbată, ci inimile românilor au nevoie să se deschidă la miracolul vieții, la bucuria și darurile pe care un copil le aduce în lume.

Atunci vom simți că nu putem lipsi de la Marșul pentru viață, atunci femeile în criză de sarcină vor simți că nu sunt singure, atunci copiii lor vor avea o șansă să se bucure de viață și să bucure pe cei din jur!

Iată două chipuri dintre sutele de mii:
Tereza Barnes: „Eu și fiul meu am fost astăzi acolo”

#olumepentruviata #marsulpentruviata2018 #hailamars

Sursa: AlexandraNadane.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button