familie

Aflând că ambasadorul român va fi de față, Serviciile Sociale Finlandeze au anulat vizita la Camelia Smicală

de Redacția Stiripentruviata.ro

Camelia Smicală pe Facebook:

„Socialul a anulat vizita la domiciliul nostru din cauză că au fost înștiințați că ambasadorul României la Helsinki urmează să fie prezent. Au refuzat orice dialog cu reprezentanții statului român. Am discutat cu domnul ambasador Răzvan Rotundu și cu doamna Andrea Șaguna din cadrul ambasadei. Le-am explicat încă o dată că situația noastră este extrem de urgentă și că dovada este raportul psihiatrului care a făcut evaluarea situației în cazul lui Mihai. Domnul ambasador ne-a informat că, atâta vreme cât autoritățile finlandeze refuză dialogul, România nu ar avea pârghii să acționeze. Am cerut ajutor și în numele Andreei, (și ea cetățean român) , pe care autoritățile finlandeze o tratează ca și cum ar fi inexistentă. Domnul ambasador m-a asigurat că face tot ceea ce îi stă în putință să ne ajute.

Concluzia mea este că Finlanda poate ține captivi 4 cetățeni (și) români și îi poate abuza după propria plăcere, deoarece nimeni nu îi poate opri să o facă.Reamintesc ca avem domiciliul forțat în Finlanda, în baza faptului ca tatăl copiilor este finlandez.

O democrație ar trebui să funcționeze pe transparență, dialog și egalitate în fața legii. Iar Finlanda ar trebui obligată să respecte tratatele internaționale semnate, precum și principiul statului de drept.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button