Marşul pentru Viaţă

Adolescente: De ce particip la Marșul pentru viață

Ilinca, 16 ani, are șase frați:

Am venit pentru bucuria pe care o găsesc în fiecare an aici, unde vin cu familia mea. La mine în liceu chiar sunt foarte multe fete care se confruntă cu astfel de probleme. Vor să renunțe la sarcini, își ascund foarte mult situația. Totul pare roz la suprafață, dar de fapt ele chiar suferă. La fel și băieții, pentru că își dau seama că este grav că nu vor să păstreze viața pe care ar trebui să o protejeze. E ceva nobil și știu că merită.

Rebeca, 15 ani:

Sunt pentru viață și vreau să susțin mămicile care nu știu de ce iau alegerea să facă avort. Vreau să le transmit să aleagă să-și păstreze copilașii. Cred că Dumnezeu ne dă viața și nu ar trebui să stea în puterea noastră dreptul de a le lua viața copilașilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button