adolescenţi

Dustin Hoffman, starul din Rain Man și Tootsie, acuzat că a hărțuit sexual o minoră în 1985, acțiune repetată insistent, vădind un adevărat model comportamental

de Andreea Amanda Scurtu

Pe site-ul publicației The Hollywood Reporter, scriitoarea americană Anna Graham Hunter îl acuză de hărțuire sexuală pe superstarul hollywoodian Dustin Hoffman. Ea spune că, în 1985, când avea doar 17 ani și se afla pe platoul de filmare al producției TV „Moartea unui comis-voiajor” împreună cu celebrul actor, acesta i-a făcut nenumărate aluzii sexuale.

Ea a scris că la început s-a simțit flatată de atenția starului, dar, după ce acesta a vorbit repetat despre sex atât în mod direct, cu ea, cât și de față cu ea, a început să se simtă prost. Aluziile, descrise în amănunt din corespondența fetei cu sora ei, erau extrem de vulgare, repetate și insistente.

Dar toată lumea îi spunea că producătorii sunt de acord cu acest tratament aplicat tinerelor care lucrau pe platou. Când s-a plâns despre situație, șefa ei directă i-a spus că, „de dragul producției, trebuie sacrificate unele valori”.

„La 49 de ani înțeleg ceea ce a făcut Dustin Hoffman, pentru că se potrivește modelului pe care femeile îl experimentează la Hollywood și pretutindeni [subl. red.]. El era un prădător sexual, iar eu un copil; a fost hărțuire sexuală”, a scris Anna Graham Hunter. „Cât despre modul în care mi-a schimbat viața, cred că trebuie să mai curgă mulți ani până să-mi dau seama”, mai adaugă ea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Poate că tocmai în aceasta i-a schimbat viața: făcând-o să creadă că nu numai la Hollywood lucrurile se întâmplă așa, ci pretutindeni.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button