familieMarşul pentru Viaţă

6.000 de participanți la Marșul pentru Viață de la Chicago

Duminică, 13 ianuarie 2019, cel puțin 6.000 de persoane au participat la Marșul pentru Viață de la Chicago, anunță LifeSiteNews.com.

Mesajul organizatorilor, publicat pe website-ul Marșului pentru Viață de la Chicago este: „Comemorăm cu tristețe marea tragedie a legalizării avortului în Statele Unite, împreună cu devastatoarele sale consecințe sociale, morale și juridice (…) Chemăm liderii religioși, civici și comunitari să reînnoiască toate eforturile pentru a construi o națiune care afirmă demnitatea autentică a femeilor și a bărbaților, darul vieții și o cultură dedicată protecției prin lege și iubire a copiilor în orice etapă a dezvoltării lor”.

Coordonatoarea pentru Coasta de Vest a Marșului pentru Viață este o americană cu nume românesc: Eva Muntean.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button