adopţiefamilie

SUA – Un cuplu decide să adopte sora biologică a băiețelului pe care l-au înfiat în urmă cu 5 ani

Joseph și Shanna Weight din Elk Ridge, statul american Utah, l-au adoptat de mic pe băiețelul lor Milo, în prezent în vărstă de 5 ani. Mama lui biologică, în vărstă 18 pe atunci, a decis să îl dea spre adopție pe Milo din cauza situației materiale și a lipsei de implicare a tatălui biologic.

Aceasta a crescut într-o familie cu mulți frați, proveniți de la tați diferiți, însă fără a avea vreun tată în casă și de aceea și-a dorit a familie împlinită pentru băiatul său. Între timp, Joseph și Hanna l-au avut pe Nash, fiul lor biologic, acum în vârstă de 2 ani.

Anul acesta în luna ianuarie mama naturală a lui Milo i-a contactat pe soții Weight și le-a spus că este din nou însărcinată, cu o fetiță de data aceasta, pe care le-a propus-o spre adopție.  

Inițial, aceștia au ezitat să dea un răspuns. La fel s-a întâmplat și când agenția de adopție i-a contactat după ce s-a născut fetița. Shanna spune că nu se simțeau pregătiți, însă după șocul inițial au decis că ar fi minunat ca Milo să crească împreună cu sora lui biologică.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

A contat și dorința lui Milo, care atunci când a aflat că mama lui biologică este însărcinată le-a spus părinților adoptivi: „Vom aduce bebelușul acasă!”

Așa că micuța Onni, în vârstă acum de 3 luni s-a alăturat fericitei familii Weight și crește înconjurată de dragoste împreună cu frații săi Milo și Nash.

Imagini pentru Joseph and Shanna Weight
Sursă: theblaze.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button